Top latest Five بیماری خود ایمنی چیست Urban news

نبود انسولین و قند بالا می تواند میزان الکترولیت های خون شما را تغییر دهد.

نشانه های قند خون پایین می توانند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشند:

از آنجا که سیستم ایمنی بدن بسیار پیچیده است، روش های بالقوه زیادی وجود دارد که این سیستم می‌تواند دچار خطا شود.

از جمله بیماری های قلبی که می‌توانند منجر به فشارخون پایین شوند، می‌توان به پایین بودن غیرطبیعی ضربان قلب (برادی‌کاردی)، مشکلات دریچه‌های قلب، حمله قلبی و نارسایی قلبی اشاره کرد.

سیستم ایمنی بدن شما از شما در برابر عفونت ها و بیماری ها محافظت می کند. در افراد مبتلا به بیماری های خود ایمنی، سیستم ایمنی بدن به اشتباه به سلول‌ها و بافت‌های بدن حمله می‌کند که گویی مزاحم هستند.

زمانی که فردی با استعداد ژنتیکی (یعنی فردی که نسبت به سایر اعضای جامعه احتمال بیشتری برای ابتلا به بیماری های خود ایمنی دارد) در معرض محرک های محیطی قرار می گیرد، گاهی اوقات می تواند منجر به ایجاد یک بیماری خودایمنی شود.

گاهی بدن به ترکیباتی مانند گرده گل‌ها نیز واکنش نشان داده و به صورت قرمزی، تورم و التهاب در قسمت‌های مختلف بدن مانند پوست، چشم و... بروز می‌کند. در واکنش‌های آلرژیک، گروهی از گلبول‌های سفید به نام ماستوسیت‌ها وارد عمل می‌شوند که دارای گرانول‌هایی حاوی هیستامین هستند. در واکنش‌های آلرژیک هیستامین را به محیط آزاد کرده و باعث بروز علائم آلرژی مثل قرمز، خارش و سوزش می‌شوند.

تشخیص دیابت نوع ۱ می‌تواند دلهره‌آور باشد. با این حال بسیاری از افراد این بیماری را به خوبی مدیریت می‌کنند و از علائم و عوارض شدید آن جلوگیری می‌کنند.

این پروتئین‌ها قادر به تشخیص پاتوژن‌های مختلف از یکدیگر نیستند و به صورت غیر اختصاصی به تمام پاتوژن‌ها حمله می کنند.

مشاوره ژنتیک و انجام آزمایشات لازم: در صورتی که در سابقه خانوادگی شما بروز بیماری های خود ایمنی به تعدد دیده می شود، در اولین قدم به مشاور ژنتیک مراجعه کنید

نقص‌های ایمنی زمانی بوجود می‌آیند که یک یا چند قسمت از سیستم ایمنی بدن عملکردی نداشته باشند.

فال روزانه واقعی فردا نایریکا: بهترین فال واقعی و طالع بینی روزانه

یک فرد مبتلا به دیابت نوع ۲ بیماری خود ایمنی درمان دارد می‌تواند سبک زندگی و رژیم غذایی نسبتاً ساده‌ای را برای خود تنظیم کند تا سطح قند خون خود را به محدوده طبیعی بازگرداند.

اگر بیمار داروی تزریقی را همراه خود داشته باشد، باید کمک کنید که دارو را تزریق کند. همچنین می‌توانید با اورژانس تماس بگیرید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *